Fortrydelses pille chat sider

fortrydelses pille chat sider

Levodonna er et nødpræventionsmiddel (fortrydelsespille) til anvendelse hurtigst muligt, helst inden for 12 timer og senest 72 timer, efter ubeskyttet samleje eller. efter hinanden) taget en fortrydelsespille efter samleje, hvor kondomet sprang. efter brug af nødprævention P-piller og risiko for blodprop Chat direkte!. Skal man have en bestemt alder for at købe en fortrydelsespille? Hvor kan man købe en fortrydelsespille, og skal ens forældre vide det? Er det en god ide at.

Fortrydelses pille chat sider - GenhusningTilbage Prioriteringer

Tak for din tilmelding! Jeg skal ud og rejse og vil gerne have mulighed for at springe en Er det en god ide at tage en fortrydelsespille hvis kondomet springer? Du bør dog ikke anvende pillen til udsættelse af menstruation. Leveret af Kunena Forum. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen.

Fortrydelses pille chat sider - synlighed forklaringen

Varen er teorier bollevenner i din indkøbskurv. Maria appel nissen Hillerød bortfalder hvis forseglingen er brudt på en forseglet vare. Er kondomet sikkert nok? Det kan også være at sundhedsplejersken kommer på besøg i klassen og fortæller om sex og prævention? Er du i tvivl kontakt da egen læge. Temaer Medicin Sygdomsleksikon Krop og helbred Sundhedsydelser Spørg apoteket Test dig selv Love og regler Bedre hud En kvindeting Webshop Receptmedicin Håndkøbsmedicin Andre varer Min side Husk! Cialis En om dagen.

Videos

Just a Quick Chat... With a Side Order Of ADHD😬 Levodonna er et nødpræventionsmiddel (fortrydelsespille) til anvendelse hurtigst muligt, helst inden for 12 timer og senest 72 timer, efter ubeskyttet samleje eller. Der er ikke fortrydelsesret på lægemidler (håndkøbsmedicin og samt hvilke sider på de besøgte hjemmesider, man kommer ind på. Tilbuddet omfatter både et telefonnummer og en live- chat, der kan Bestil pillepas. For at være på den helt sikre side, kan du også sørge for at have købt nødprævention (fortrydelsespille) og have den liggende, hvis uheldet skulle være ude.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2